Over ons

Welkom bij Kinderdagverblijf Stralende Oogjes!

Het tweede huis voor uw kind

  • Deze kleinschalige kinderopvang heeft een huiselijke sfeer en is de perfecte plek voor uw kind om te verblijven! Alle medewerkers van Kinderdagverblijf Stralende Oogjes zijn deskundige en gediplomeerde pedagogische medewerkers.   

Stralende Oogjes biedt kinderopvang voor 0-4 jaar.

Op het kinderdagverblijf hebben we twee groepen:

Babygroep

  • Onze babygroep is voor kinderen van 0-2 jaar. De babygroep van Stralende Oogjes bestaat uit maximaal 9 kinderen in de leeftijd van 0 – 2 jaar. De kinderen krijgen de ruimte om te onderzoeken en te spelen. Ze worden begeleid door 2 vaste gediplomeerde pedagogisch werkers. Er is bewust gekozen voor een horizontale groep ten behoeve van de rust van onze allerkleinsten. Op de babygroep sluiten wij aan bij de behoeftes van het kind en ouders.   

Peutergroep

  • De peuteropvang is voor kinderen van 2-4 jaar oud. We begeleiden de peuters in hun ontwikkeling door middel van spelaanbod en bereiden ze zo voor op de basisschool. Stralende Oogjes biedt Vroeg- en Voorschoolse educatie aan de kinderen vanaf 2 tot 4 jaar.

Piramide

We werken met het programma Piramide. Piramide stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling, door een slimme combinatie van activiteiten krijgen ze in een veilige omgeving grip op de wereld.

 

Inspectierapporten

Kinderopvangorganisaties worden jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. Hiermee krijgen ouders een objectief beeld van de kwaliteit van de geboden opvang.

Tot nu toe hebben we meerdere inspecties gehad, de rapporten kunt u hironder de link terugvinden.

 

Link naar het inspectierapport.